Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9649
Title: | รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษาการจัดทำระบบบริหารคุณภาพ ISO9001: 2000 |
Other Titles: | Established of quality management system ISO 9001: 2000 |
Authors: | ดนัยา เพ็ชร์เกราะ |
Keywords: | การบริหารคุณภาพ;แป้งมันสำปะหลัง;ไอเอสโอ 9001 |
Issue Date: | 2546 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Description: | รายงานนี้เป็นส่วนหนึ่งของวิชาสหกิจศึกษา สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9649 |
Appears in Collections: | รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
18.7464-edit.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 12.93 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.