Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9587| Title: | รายงานการปฏิบัติงานสหกิจศึกษาเรื่องการศึกษากระบวนการผลิตแป้งผสมและการโม่น้ำตาลเพื่อวิเคราะห์หาจุดอันตรายและจุดควบคุมอันตราย |
| Other Titles: | The properties of the hazard analysis and hazard control point in flour process |
| Authors: | จิตรา สะอาดยิ่ง |
| Keywords: | กระบวนการผลิต;แป้ง--การผลิต |
| Issue Date: | 2542 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Description: | รายงานนี้เป็นส่วนหนึ่งของวิชาสหกิจศึกษา สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9587 |
| Appears in Collections: | รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 19.7340-edit.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.