Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9587
Title: | รายงานการปฏิบัติงานสหกิจศึกษาเรื่องการศึกษากระบวนการผลิตแป้งผสมและการโม่น้ำตาลเพื่อวิเคราะห์หาจุดอันตรายและจุดควบคุมอันตราย |
Other Titles: | The properties of the hazard analysis and hazard control point in flour process |
Authors: | จิตรา สะอาดยิ่ง |
Keywords: | กระบวนการผลิต;แป้ง--การผลิต |
Issue Date: | 2542 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Description: | รายงานนี้เป็นส่วนหนึ่งของวิชาสหกิจศึกษา สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9587 |
Appears in Collections: | รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
19.7340-edit.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.