Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9567
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorJirawat Yongsawatdigulen_US
dc.contributor.authorPhiromya Chanajonen_US
dc.date.accessioned2023-02-02T04:35:03Z-
dc.date.available2023-02-02T04:35:03Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9567-
dc.language.isoenen_US
dc.publisherSchool of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technologyen_US
dc.subjectAntioxidant activityen_US
dc.subjectPeptideen_US
dc.subjectAngiotensin I-converting enzymeen_US
dc.subjectAngiotensinen_US
dc.subjectAce-inhibitory peptideen_US
dc.titleMulti-bioactive functions of antioxidant, prolyl oligopeptidase and angiotensin-i-converting enzyme inhibitory activities of corn gluten meal hydrolysateen_US
dc.title.alternativeคุณสมบัติเชิงหน้าที่ทางชีวภาพของการต้านอนุมูลอิสระ การยับยั้งเอนไซม์โพรลิลโอลิโกเพปทิเดส และแองจิโอเทนซิน-คอนเวอร์ติงเอนไซม์ของไฮโดรไลเสทจากกากโปรตีนข้าวโพดen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameDoctor of Philosophy-
dc.degree.levelDoctoral Degree-
dc.degree.disciplineFood Technology-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract795.17 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext5.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.