Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9567
Title: | Multi-bioactive functions of antioxidant, prolyl oligopeptidase and angiotensin-i-converting enzyme inhibitory activities of corn gluten meal hydrolysate |
Other Titles: | คุณสมบัติเชิงหน้าที่ทางชีวภาพของการต้านอนุมูลอิสระ การยับยั้งเอนไซม์โพรลิลโอลิโกเพปทิเดส และแองจิโอเทนซิน-คอนเวอร์ติงเอนไซม์ของไฮโดรไลเสทจากกากโปรตีนข้าวโพด |
Authors: | Phiromya Chanajon |
Advisor: | Jirawat Yongsawatdigul |
Keywords: | Antioxidant activity;Peptide;Angiotensin I-converting enzyme;Angiotensin;Ace-inhibitory peptide |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9567 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 795.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 5.5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.