Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9563
Title: รายงานการวิจัยการเตรียมพอลิเอทิลีนความหนาแน่นสูงที่เติมผงเปลือกไข่: ผลของขนาดผงเปลือกไข่และการปรับปรุงการย่อยสลายทางชีวภาพ
Other Titles: Preparation of eggshell powder (ESP) filled HDPE: effect of ESP size and biodegradability improvement
Authors: วิมลลักษณ์ สุตะพันธ์
Keywords: ผงเปลือกไข่;การย่อยสลายทางชีวภาพ;พอลิเอทิลีน
Issue Date: 2561
Publisher: สาขาวิชาวิศวกรรมพอลิเมอร์ สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT7-710-55-24-20;
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9563
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ6.24 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม6.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.