Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9552
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBussayarat Maikhunthoden_US
dc.date.accessioned2023-01-18T10:47:15Z-
dc.date.available2023-01-18T10:47:15Z-
dc.date.issued1998-
dc.identifier.otherมทส. Coop สวทก.อ65 B87 1998-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9552-
dc.descriptionรายงานนี้เป็นส่วนหนึ่งของวิชาสหกิจศึกษา สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherSchool of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technologyen_US
dc.subjectIce creamen_US
dc.subjectFat globulesen_US
dc.titleEffect of type and amount of emulsifier on protein adsorbed to fat globules in ice creamen_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.B3852347-edit.pdfFulltext7.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.