Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9552
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bussayarat Maikhunthod | en_US |
dc.date.accessioned | 2023-01-18T10:47:15Z | - |
dc.date.available | 2023-01-18T10:47:15Z | - |
dc.date.issued | 1998 | - |
dc.identifier.other | มทส. Coop สวทก.อ65 B87 1998 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9552 | - |
dc.description | รายงานนี้เป็นส่วนหนึ่งของวิชาสหกิจศึกษา สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology | en_US |
dc.subject | Ice cream | en_US |
dc.subject | Fat globules | en_US |
dc.title | Effect of type and amount of emulsifier on protein adsorbed to fat globules in ice cream | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Appears in Collections: | รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
8.B3852347-edit.pdf | Fulltext | 7.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.