Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9552
Title: Effect of type and amount of emulsifier on protein adsorbed to fat globules in ice cream
Authors: Bussayarat Maikhunthod
Keywords: Ice cream;Fat globules
Issue Date: 1998
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
Description: รายงานนี้เป็นส่วนหนึ่งของวิชาสหกิจศึกษา สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9552
Appears in Collections:รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.B3852347-edit.pdfFulltext7.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.