Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9552
Title: | Effect of type and amount of emulsifier on protein adsorbed to fat globules in ice cream |
Authors: | Bussayarat Maikhunthod |
Keywords: | Ice cream;Fat globules |
Issue Date: | 1998 |
Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
Description: | รายงานนี้เป็นส่วนหนึ่งของวิชาสหกิจศึกษา สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9552 |
Appears in Collections: | รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
8.B3852347-edit.pdf | Fulltext | 7.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.