Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9551| Title: | Co-operative workterms report |
| Authors: | Podjana Chumkhunthod |
| Keywords: | Food microbiology;Co-operative |
| Issue Date: | 1996 |
| Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
| Description: | รายงานนี้เป็นส่วนหนึ่งของวิชาสหกิจศึกษา สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9551 |
| Appears in Collections: | รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 9.B3650172-edit.pdf | Fulltext | 6.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.