Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9549
Title: | รายงานการปฏิบัติงานในสถานประกอบการ บริษัท อาหารสยาม จำกัด (มหาชน) |
Other Titles: | Cannery plant maintenance and task procedure |
Authors: | กนกรัตน์ อินจันทึก เยาวลักษณ์ หัสดินรัตน์ |
Keywords: | อาหารกระป๋อง;การผลิตสับปะรดกระป๋อง;สับปะรดกระป๋อง |
Issue Date: | 2539 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Description: | รายงานนี้เป็นส่วนหนึ่งของวิชาสหกิจศึกษา สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9549 |
Appears in Collections: | รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
19.3462-edit.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 28.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.