Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/948
Title: SELECTION OF MALOLACTIC BACTERIA FOR WINE FERMENTATION
Other Titles: การคัดเลือกแบคทีเรียมาโลแลคติกเพื่อใช้ในการหมักไวน์
Authors: Kaewkanlaya Wongkalasin
Keywords: Bacteria for wine fermentation
Issue Date: 2004
Publisher: สาขาวิชาจุลชีววิทยา สำนักวิชาวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/948
ISBN: 9745334332
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kaewkanlaya_abstract.pdfบทคัดย่อ114.01 kBAdobe PDFView/Open
kaewkanlaya_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.