Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9447
Title: Utilization of anthocyanin from purple neem foliage on antioxidant activity and meat quality in growing goats
Other Titles: การใช้ประโยชน์ของแอนโทไซยานินจากใบรวมก้านสะเดาสีม่วงต่อการต้านอนุมูลอิสระและคุณภาพเนื้อในแพะกำลังเจริญเติบโต
Authors: Nittaya Taethaisong
Advisor: Pramote Paengkoum
Keywords: Meat--Quality;Antioxidant activity;Purple neem foliage;Plant extracts;Goats--Feeding and feeds
Issue Date: 2022
Publisher: School of Animal Production Technology and Innovation Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9447
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract489.51 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext3.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.