Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9426| Title: | รายงานการวิจัยความเสถียรของคุณสมบัติของกล้าเชื้อผง Bacillus subtilis SB-MYP1 ที่มีแป้งถั่วเหลืองเป็นสารปกป้องความเย็นจากเทคนิคการระเหิดแห้ง |
| Other Titles: | Stability of Bacillus subtilis SB-MYP1 characteristics with soybean flour as cryoprotectant by freeze drying technique |
| Authors: | ปิยะวรรณ กาสลัก ปริยาภรณ์ อิศรานุวัฒน์ |
| Keywords: | แป้งถั่วเหลือง;สารปกป้องความเย็น;เทคนิคการระเหิดแห้ง;เทคโนโลยีการผลิตกล้าเชื้อผง |
| Issue Date: | 2565 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-59-24-02; |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9426 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 275.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 899.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.