Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9426
Title: รายงานการวิจัยความเสถียรของคุณสมบัติของกล้าเชื้อผง Bacillus subtilis SB-MYP1 ที่มีแป้งถั่วเหลืองเป็นสารปกป้องความเย็นจากเทคนิคการระเหิดแห้ง
Other Titles: Stability of Bacillus subtilis SB-MYP1 characteristics with soybean flour as cryoprotectant by freeze drying technique
Authors: ปิยะวรรณ กาสลัก
ปริยาภรณ์ อิศรานุวัฒน์
Keywords: แป้งถั่วเหลือง;สารปกป้องความเย็น;เทคนิคการระเหิดแห้ง;เทคโนโลยีการผลิตกล้าเชื้อผง
Issue Date: 2565
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-59-24-02;
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9426
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ275.39 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม899.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.