Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9425| Title: | รายงานการวิจัยผงสำเร็จรูปผสมกล้าเชื้อเพื่อการแปรรูปผลิตภัณฑ์ผักและผลไม้ดองน้ำเกลือ |
| Other Titles: | Instant ingredient powder with starter culture for processing of fruits and vegetable brine pickle |
| Authors: | ปิยะวรรณ กาสลัก สุวิมล เจตะวัฒนะ |
| Keywords: | การแปรรูปผลไม้;การแปรรูปผัก;ผงสำเร็จรูปสำหรับการดอง;การหมักดองผัก;การหมักดองผลไม้ |
| Issue Date: | 2565 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-60-24-04; |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9425 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 298.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.