Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9425
Title: รายงานการวิจัยผงสำเร็จรูปผสมกล้าเชื้อเพื่อการแปรรูปผลิตภัณฑ์ผักและผลไม้ดองน้ำเกลือ
Other Titles: Instant ingredient powder with starter culture for processing of fruits and vegetable brine pickle
Authors: ปิยะวรรณ กาสลัก
สุวิมล เจตะวัฒนะ
Keywords: การแปรรูปผลไม้;การแปรรูปผัก;ผงสำเร็จรูปสำหรับการดอง;การหมักดองผัก;การหมักดองผลไม้
Issue Date: 2565
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-60-24-04;
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9425
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ298.4 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.