Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9386
Title: | รายงานสัมมนา 2 เรื่องผลของ Soy protein isolate, sodium caseinate และ blood plama protein ต่อการเกิดอิมัลชัน และลักษณะเนื้อสัมผัสของผลิตภัณฑ์อิมัลชันเนื้อ |
Other Titles: | Effect of Soy protein isolate, sodium caseinate and blood plasma protein on meat emulsion formation and texture |
Authors: | เบญจมาพร เจริญศรี จารุนันท์ รัศมีโรจน์ |
Keywords: | อิมัลชัน;การพัฒนาผลิตภัณฑ์ |
Issue Date: | 2544 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | มทส Project สวทก.อ65 บ72ผ4 2544; |
Description: | รายงานนี้เป็นส่วนหนึ่งของรายงานวิชา 305482 (สัมมนา 2) สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9386 |
Appears in Collections: | รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
101101_edit.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 736.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.