Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9379| Title: | รายงานแสดงหลักเกณฑ์และวิธีการที่ดีในการผลิตซีอิ๊วและมิโสะ |
| Authors: | ภาสกร จุลฑาหุต |
| Keywords: | ซีอิ๊ว--การผลิต;การผลิตซีอิ๊ว |
| Issue Date: | 2540 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | มทส. Project สวทก.อ65 ภ65 2540; |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9379 |
| Appears in Collections: | รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 7.Co-op 32540_edit.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.