Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9378| Title: | บทบาทและหน้าที่ของใยอาหารต่อสุขภาพ |
| Other Titles: | Roles and duties of dietary fiber in food to health |
| Authors: | เสกสรรค์ ลอยฟ้า |
| Keywords: | ใยอาหาร |
| Issue Date: | 2536 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | มทส. Project สวทก.อ65 ส725 2536; |
| Description: | รายงานการสัมมนานี้เป็นส่วนหนึ่งของการเรียนการสอนตามหลักสูตรปริญญาวิทยาศาสตรบัณฑิต สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ปีการศึกษา 2536 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9378 |
| Appears in Collections: | รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 4.100572_edit.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.