Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9344
Title: การเพิ่มคุณภาพของข้าวกล้องงอกโดยการแช่ข้าวเปลือกภายใต้สภาวะความดันไฮโดรสแตติก
Other Titles: Quality enhancement of germinated brown rice by soaking of paddy underhydrostatic pressure condition
Authors: ณัฐพร ชัชวาลธาตรี
Advisor: วีรชัย อาจหาญ
Keywords: ข้าวเปลือกงอก;การทำแห้งด้วยรังสีอินฟาเรด;สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ;ข้าวกล้องงอก--คุณภาพ
Issue Date: 2564
Publisher: สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตรและอาหาร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9344
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ1.37 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม12.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.