Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9332
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | อดิศักดิ์ สุวิทวัส | en_US |
dc.contributor.author | ฐาปนี เรืองศรีโรจน์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2022-08-17T05:17:58Z | - |
dc.date.available | 2022-08-17T05:17:58Z | - |
dc.date.issued | 2564 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9332 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการจัดการ สำนักวิชาเทคโนโลยีสังคม มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en_US |
dc.subject | โลจิสติกส์ | en_US |
dc.subject | ฮาลาล | en_US |
dc.subject | อาหารฮาลาล | en_US |
dc.subject | การเพิ่มมูลค่าสินค้า | en_US |
dc.title | ปัจจัยเชิงสาเหตุของการสร้างคุณค่าเพิ่มฮาลาลโลจิสติกส์ กรณีศึกษาในสถานการณ์วิกฤตทางเศรษฐกิจจากโควิด-19 | en_US |
dc.title.alternative | The factors influencing value creation of halal logistics: a case study of economic crisis caused by COVID-19 | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | ปรัชญาดุษฎีบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาเอก | - |
dc.degree.discipline | การจัดการ | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 6.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 6.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.