Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/927| Title: | รายงานการวิจัยปัจจัยต่างๆที่มีผลต่อการเอ็กซ์ทรูชั่นของข้าวกล้อง |
| Other Titles: | Factors Affecting Brown Rice Extrusion |
| Authors: | สุนันทา ทองทา |
| Keywords: | Rice Extrusion |
| Issue Date: | 2546 |
| Description: | ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/927 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| bib40.1.pdf | เอกสารฉบับย่อ | 97.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
| bib40.2.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.51 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.