Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/927
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุนันทา ทองทา-
dc.date.accessioned2008-08-11T13:44:10Z-
dc.date.available2008-08-11T13:44:10Z-
dc.date.issued2546-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/927-
dc.descriptionผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.format.extent1546473 bytes-
dc.format.extent99941 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.subjectRice Extrusionen
dc.titleรายงานการวิจัยปัจจัยต่างๆที่มีผลต่อการเอ็กซ์ทรูชั่นของข้าวกล้องen
dc.title.alternativeFactors Affecting Brown Rice Extrusionen
dc.typeResearch Reportsen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bib40.1.pdfเอกสารฉบับย่อ97.6 kBAdobe PDFView/Open
bib40.2.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.