Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/927
Title: รายงานการวิจัยปัจจัยต่างๆที่มีผลต่อการเอ็กซ์ทรูชั่นของข้าวกล้อง
Other Titles: Factors Affecting Brown Rice Extrusion
Authors: สุนันทา ทองทา
Keywords: Rice Extrusion
Issue Date: 2546
Description: ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/927
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bib40.1.pdfเอกสารฉบับย่อ97.6 kBAdobe PDFView/Open
bib40.2.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.