Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9265
Title: Potential biosurfactant as a sanitizer and their effects on Listeria monocytogenes stress in fresh produce during storage
Other Titles: สารลดแรงตึงผิวชีวภาพที่มีศักยภาพเพื่อใช้เป็นสารฆ่าเชื้อและมีผลต่อความเครียดของ Listeria monocytogenes ในผลิตภัณฑ์ผักผลไม้สด (fresh produce) ระหว่างการเก็บรักษา
Authors: Priyada Sittisart
Keywords: Biosurfactant characteristics;Indigeneous micro-flora fermentation;Biosurfactant producing profile;Listeria monocytogenes;Stress resistant cell;Surface active agents;Biosurfactants;Disinfection and disinfectants
Issue Date: 2020
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9265
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract555.6 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext3.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.