Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9265
Title: | Potential biosurfactant as a sanitizer and their effects on Listeria monocytogenes stress in fresh produce during storage |
Other Titles: | สารลดแรงตึงผิวชีวภาพที่มีศักยภาพเพื่อใช้เป็นสารฆ่าเชื้อและมีผลต่อความเครียดของ Listeria monocytogenes ในผลิตภัณฑ์ผักผลไม้สด (fresh produce) ระหว่างการเก็บรักษา |
Authors: | Priyada Sittisart |
Keywords: | Biosurfactant characteristics;Indigeneous micro-flora fermentation;Biosurfactant producing profile;Listeria monocytogenes;Stress resistant cell;Surface active agents;Biosurfactants;Disinfection and disinfectants |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9265 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 555.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 3.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.