Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9168
Title: Changes of biochemical, protein conformation and odor active compounds of silver carp washed mince as affected by ice storage of raw material
Other Titles: การเปลี่ยนแปลงสมบัติทางชีวเคมีโครงร่างโปรตีนและสารให้กลิ่นสำคัญในเนื้อปลาเกล็ดเงินบดล้างน้ำที่ผลิตจากปลาที่เก็บรักษาในน้ำแข็ง
Authors: Sasinee Kunyaboon
Keywords: Protein;Silver carp;Protein conformation;Fourier transform infrared;Odor active values;Odorant volatile compounds
Issue Date: 2017
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9168
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract389.82 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext3.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.