Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9154
Title: การศึกษาปัจจัยที่มีผลต่อการพิมพ์ช็อกโกแลตด้วยเครื่อง FDM แบบอัดขึ้นรูปด้วยสกรูเดี่ยว
Other Titles: A study of parameter that effect to single screw-based extrusion for chocolate printing by Fused Deposition Manufacturing (FDM)
Authors: ณัฐวุฒิ สานคล่อง
Keywords: กระบวนการขึ้นรูปผลิตภัณฑ์;การขึ้นรูปแบบสามมิติ;การอัดขึ้นรูป
Issue Date: 2563
Publisher: สาขาวิชาวิศวกรรมอุตสาหการ สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9154
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ1.07 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม9.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.