Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9131
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุนันทา ทองทา | en_US |
dc.date.accessioned | 2022-03-18T09:13:26Z | - |
dc.date.available | 2022-03-18T09:13:26Z | - |
dc.date.issued | 2563 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9131 | - |
dc.description.sponsorship | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ปีงบประมาณ พ.ศ.2559-2560 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en_US |
dc.relation.ispartofseries | SUT3-305-59-24-09; | - |
dc.subject | แป้งมันสำปะหลัง | en_US |
dc.subject | การแปรรูปอาหาร | en_US |
dc.subject | ใยอาหาร | en_US |
dc.subject | ไพโรเดกซ์ตริน | en_US |
dc.title | รายงานการวิจัยการพัฒนากระบวนการแปรรูปใยอาหารละลายน้ำได้แบบไพโรเดกซ์ตรินจากแป้งมันสำปะหลัง | en_US |
dc.title.alternative | Process development of soluble fiber as pyrodextrin from cassava starch | en_US |
dc.type | Research | en_US |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract_IR9131.pdf | บทคัดย่อ | 3.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.