Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9131
Title: รายงานการวิจัยการพัฒนากระบวนการแปรรูปใยอาหารละลายน้ำได้แบบไพโรเดกซ์ตรินจากแป้งมันสำปะหลัง
Other Titles: Process development of soluble fiber as pyrodextrin from cassava starch
Authors: สุนันทา ทองทา
Keywords: แป้งมันสำปะหลัง;การแปรรูปอาหาร;ใยอาหาร;ไพโรเดกซ์ตริน
Issue Date: 2563
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-59-24-09;
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9131
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ507.76 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.