Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9130
Title: รายงานการวิจัยผลของโปรตีนใยอาหารและไขมันต่อดัชนีน้ำตาลของระบบอาหารข้าว
Other Titles: Effect of protein fiber and lipid on glycemic index of rice food system
Authors: สุนันทา ทองทา
Keywords: โปรตีน;ใยอาหาร;ไขมัน;น้ำตาล;ดัชนีน้ำตาล;การย่อยของสตาร์ช;ข้าวขึ้นรูป;กรดไขมัน
Issue Date: 2563
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-59-24-08;
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9130
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ454.25 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.