Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9129
Title: รายงานการวิจัยผลของการเก็บรักษาในน้ำแข็งต่อคุณภาพโปรตีนและลิพิดของปลาและเนื้อปลาบดล้างน้ำที่เตรียมจากปลาเกล็ดเงิน
Other Titles: Effect of postharvest ice storage on protein and lipid quality of silver carp and its washed mince
Authors: จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
กาญจนา ธรรมนู
Keywords: ปลาเกล็ดเงิน;เนื้อปลาบด;โปรตีน--คุณภาพ;ลิพิดปลา
Issue Date: 2565
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-59-24-13;
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9129
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ713.54 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.