Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9128
Title: รายงานการวิจัยการดัดแปรแป้งมันสำปะหลังด้วยเอนไซม์เพื่อผลิตมอลโตเดกซ์ทรินที่มีคุณสมบัติย่อยช้าและต้านทานการย่อยด้วยเอนไซม์
Other Titles: Cassava starch modification with enzymes to produce slowly- and resistant maltodextrin
Authors: สุนันทา ทองทา
Keywords: เอนไซม์;แป้งมันสำปะหลัง;การย่อยเอนไซม์;มอลโตเดกซ์ทริน
Issue Date: 2563
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-60-24-10;
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9128
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ773.06 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.