Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9030
Title: รายงานการวิจัยการผลิตเพปไทด์ที่มีสมบัติต้านออกซิเดชันจากเลือดไก่
Other Titles: Production of antioxidant peptides from chicken blood
Authors: จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
เบ็ญจมาศ จิตรสมบูรณ์
Keywords: เพปไทด์--การผลิต;เลือดไก่;การผลิตเพปไทด์;ออกซิเดชัน;สารต้านอนุมูลอิสระ
Issue Date: 2564
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-58-24-14;
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9030
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ525.12 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.