Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8979
Title: การทำเข้มข้นน้ำสับปะรดด้วยการระเหยภายใต้สุญญากาศร่วมกับการทำให้เป็นละอองด้วยคลื่นอัลตราโซนิกและการให้ความร้อนด้วยรังสีอินฟราเรด
Other Titles: Concentration of pineapple juice by vacuum evaporation combined with ultrasonic atomization and infrared heating
Authors: ลบดาว แซ่ลี้
Keywords: น้ำผลไม้--การวิเคราะห์;รังสีอินฟาเรด;คลื่นอัลตราโซนิก;น้ำสับปะรด--การผลิต
Issue Date: 2564
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8979
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ1.17 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม4.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.