Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8979
Title: | การทำเข้มข้นน้ำสับปะรดด้วยการระเหยภายใต้สุญญากาศร่วมกับการทำให้เป็นละอองด้วยคลื่นอัลตราโซนิกและการให้ความร้อนด้วยรังสีอินฟราเรด |
Other Titles: | Concentration of pineapple juice by vacuum evaporation combined with ultrasonic atomization and infrared heating |
Authors: | ลบดาว แซ่ลี้ |
Keywords: | น้ำผลไม้--การวิเคราะห์;รังสีอินฟาเรด;คลื่นอัลตราโซนิก;น้ำสับปะรด--การผลิต |
Issue Date: | 2564 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8979 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 1.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 4.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.