Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8973
Title: | Effect of pretreatment methods on antioxidant activity of egg white hydrolysate |
Other Titles: | ผลของกระบวนการเตรียมตัวอย่างก่อนการย่อยต่อกิจกรรมต้านอนุมูลอิสระของไข่ขาวไฮโดรไลเซท |
Authors: | Astri Suryani Prawulanari |
Keywords: | Egg white;Ultrasound;Microwave;Steam sterilization;Antioxidant activity;Fourier-transform infrared spectroscopy |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8973 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 430.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 5.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.