Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8952
Title: รายงานการวิจัยผลของการประยุกต์ใช้คลื่นอัลตร้าซาวด์ต่อคุณสมบัติทางกายภาพและระยะเวลาในการผลิตไข่เค็ม
Other Titles: Effect of applied ultrasound on the physical properties and processing time of salted eggs
Authors: ธนาวิทย์ กุลรัตนรักษ์
Keywords: ไข่เค็ม;คลื่นอัลตร้าซาวด์;การถนอมอาหาร
Issue Date: 2563
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-57-12-17;
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8952
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ435.86 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.