Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8950
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอภิสิกธิ์ ภักดีแก้วen_US
dc.date.accessioned2021-11-27T04:42:18Z-
dc.date.available2021-11-27T04:42:18Z-
dc.date.issued2564-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8950-
dc.language.isothen_US
dc.publisherสาขาวิชาวิศวกรรมเครื่องกล สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen_US
dc.subjectข้าวเปลือกen_US
dc.subjectข้าว--ความชื้นen_US
dc.subjectเทคนิคการตรวจสอบแบบไม่ทำลายen_US
dc.titleการพัฒนาวิธีการวัดและประเมินความชื้นข้าวเปลือกตามเวลาจริงen_US
dc.title.alternativeDevelopment of methods for real time measuring and evaluating the paddy moisture contenten_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineวิศวกรรมเครื่องกล-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ2.72 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม22.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.