Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8819
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorThi Thuy Trinh Le-
dc.date.accessioned2021-07-13T09:14:28Z-
dc.date.available2021-07-13T09:14:28Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8819-
dc.language.isoenen_US
dc.publisherSchool of Biotechnology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technologyen_US
dc.subjectOMEGA-3en_US
dc.subjectOmega-3 fatty acidsen_US
dc.subjectFermentationen_US
dc.subjectTrans-esterificationen_US
dc.subjectMolecular distillationen_US
dc.titleProduction and purification of omega-3 fatty acids from Pichia pastoris using trans-esterification and molecular distillation techniquesen_US
dc.title.alternativeกระบวนการผลิตและทำให้บริสุทธิ์ของกรดไขมันโอเมก้า 3 จาก Pichia pastoris โดยใช้ปฏิกิริยาทรานเอสเทอริฟิเคชั่นและเทคนิคการกลั่นระดับโมเลกุลen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameMaster of Science-
dc.degree.levelMaster's Degree-
dc.degree.disciplineBiotechnology-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract543.16 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext5.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.