Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8819| Title: | Production and purification of omega-3 fatty acids from Pichia pastoris using trans-esterification and molecular distillation techniques |
| Other Titles: | กระบวนการผลิตและทำให้บริสุทธิ์ของกรดไขมันโอเมก้า 3 จาก Pichia pastoris โดยใช้ปฏิกิริยาทรานเอสเทอริฟิเคชั่นและเทคนิคการกลั่นระดับโมเลกุล |
| Authors: | Thi Thuy Trinh Le |
| Keywords: | OMEGA-3;Omega-3 fatty acids;Fermentation;Trans-esterification;Molecular distillation |
| Issue Date: | 2020 |
| Publisher: | School of Biotechnology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8819 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | Abstract | 543.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | Fulltext | 5.3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.