Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8819
Title: Production and purification of omega-3 fatty acids from Pichia pastoris using trans-esterification and molecular distillation techniques
Other Titles: กระบวนการผลิตและทำให้บริสุทธิ์ของกรดไขมันโอเมก้า 3 จาก Pichia pastoris โดยใช้ปฏิกิริยาทรานเอสเทอริฟิเคชั่นและเทคนิคการกลั่นระดับโมเลกุล
Authors: Thi Thuy Trinh Le
Keywords: OMEGA-3;Omega-3 fatty acids;Fermentation;Trans-esterification;Molecular distillation
Issue Date: 2020
Publisher: School of Biotechnology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8819
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract543.16 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext5.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.