Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8818
Title: Antioxidant activities of tilapia muscle protein hydrolysates and their glycated products after simulated in vitro gastrointestinal digestion
Other Titles: กิจกรรมการต้านออกซิเดชันของโปรตีนไฮโดรไลเสทจากกล้ามเนื้อปลานิลและผลิตภัณฑ์ไกลเคทหลังจากการย่อยในระบบย่อยอาหารจำลอง
Authors: Xiaogang Zhang
Keywords: Protein;Antioxidant activity;Gastrointestinal digestion;Hydrolysate;Glycated products;Purification;Digestion
Issue Date: 2019
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8818
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract5.93 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext11.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.