Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8803
Title: | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์การพัฒนาเนื้อดินด่านเกวียนเพื่อใช้ในอุตสาหกรรมเครื่องใช้บนโต๊ะอาหาร |
Other Titles: | Development of Dan Kwian clay for use in tableware industry |
Authors: | อนุรัตน์ ภูวานคำ |
Keywords: | ดินด่านเกวียน;เซรามิก;การผลิตเซรามิก;เนื้อดิน--การพัฒนา |
Issue Date: | 2563 |
Publisher: | สาขาวิชาวิศวกรรมเซรามิก สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT7-708-60-12-61; |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8803 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 324.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.