Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8800
Title: รายงานการวิจัยลักษณะเฉพาะของการทำแห้งและคุณภาพของผลิตภัณฑ์เหลือทิ้งจากกระบวนการผลิตปูอัด
Other Titles: Drying characteristics and quality attributes of waste from crab stick by product
Authors: ไตรภพ พาหอม
Keywords: ปูอัด--การผลิต;ปูอัด--คุณภาพ;การผลิตปูอัด;คุณภาพปูอัด
Issue Date: 2563
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-62-12-28;
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8800
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ764.55 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.