Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8800| Title: | รายงานการวิจัยลักษณะเฉพาะของการทำแห้งและคุณภาพของผลิตภัณฑ์เหลือทิ้งจากกระบวนการผลิตปูอัด |
| Other Titles: | Drying characteristics and quality attributes of waste from crab stick by product |
| Authors: | ไตรภพ พาหอม |
| Keywords: | ปูอัด--การผลิต;ปูอัด--คุณภาพ;การผลิตปูอัด;คุณภาพปูอัด |
| Issue Date: | 2563 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-62-12-28; |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8800 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 764.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.