Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8765
Title: Vibrational spectroscopy and physicochemical properties of chicken meat as affected by varied ages and thermal treatments of different breeds
Other Titles: สมบัติสเปกโทรสโกปีของการสั่นและเคมีกายภาพของเนื้อไก่ในช่วงอายุและการให้ความร้อนที่ต่างกันของไก่ต่างสายพันธุ์
Authors: Sasikan Katemala
Keywords: Chicken meat;Heat treatment;Meat quality;Principle component analysis;Raman spectroscopy
Issue Date: 2018
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8765
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract4.35 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext9.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.