Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8765
Title: | Vibrational spectroscopy and physicochemical properties of chicken meat as affected by varied ages and thermal treatments of different breeds |
Other Titles: | สมบัติสเปกโทรสโกปีของการสั่นและเคมีกายภาพของเนื้อไก่ในช่วงอายุและการให้ความร้อนที่ต่างกันของไก่ต่างสายพันธุ์ |
Authors: | Sasikan Katemala |
Keywords: | Chicken meat;Heat treatment;Meat quality;Principle component analysis;Raman spectroscopy |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8765 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 4.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 9.25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.