Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8671| Title: | The effect of resveratrol in culture medium and vitrification solution on developmental competence and gene expression of mouse blastocysts |
| Other Titles: | ผลของสารเรสเวอราทรอลในน้ำยาเลี้ยงและน้ำยาแช่แข็งต่อความสามารถในการพัฒนาและการแสดงออกของยีนของตัวอ่อนหนูเม้าส์ระยะบลาสโตซีส |
| Authors: | Natchanok Puangjit |
| Keywords: | Gene expression--Ability;Antioxidants;Gene--Development |
| Issue Date: | 2019 |
| Publisher: | School of Biotechnology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8671 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | Abstract | 4.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | Fulltext | 4.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.