Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8671
Title: The effect of resveratrol in culture medium and vitrification solution on developmental competence and gene expression of mouse blastocysts
Other Titles: ผลของสารเรสเวอราทรอลในน้ำยาเลี้ยงและน้ำยาแช่แข็งต่อความสามารถในการพัฒนาและการแสดงออกของยีนของตัวอ่อนหนูเม้าส์ระยะบลาสโตซีส
Authors: Natchanok Puangjit
Keywords: Gene expression--Ability;Antioxidants;Gene--Development
Issue Date: 2019
Publisher: School of Biotechnology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8671
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract4.49 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext4.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.