Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/853
Title: | Potential microorganism for the direct production of L-lactic acid from cassava starch without carbon dioxide production. |
Authors: | Sureelak Rodtong |
Keywords: | Potential;microorganism;carbon;dioxide production;cassava starch;L-lactic acid |
Issue Date: | 2003 |
Citation: | MACRO REVIEW,16(1) |
Description: | ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/853 |
Appears in Collections: | บทความ (Articles) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
91.1.pdf | เอกสารฉบับย่อ | 42.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
92.2.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 349.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.