Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/853
Title: Potential microorganism for the direct production of L-lactic acid from cassava starch without carbon dioxide production.
Authors: Sureelak Rodtong
Keywords: Potential;microorganism;carbon;dioxide production;cassava starch;L-lactic acid
Issue Date: 2003
Citation: MACRO REVIEW,16(1)
Description: ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/853
Appears in Collections:บทความ (Articles)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
91.1.pdfเอกสารฉบับย่อ42.89 kBAdobe PDFView/Open
92.2.pdfเอกสารฉบับเต็ม349.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.