Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8509
Title: รายงานการวิจัยผลของน้ำมันมะพร้าวบริสุทธิ์ในการใช้เป็นสารทดแทนมันเนยต่อคุณภาพของไอศกรีมทีมีปริมาณน้ำตาลแล็กโทสต่ำ
Other Titles: Effect of virgin coconut oil as butter fat replacer on qualities of low lactose ice cream
Authors: ศิวัฒ ไทยอุดม
Keywords: ไอศกรีม;น้ำมันมะพร้าว;น้ำตาลแลกโทส;เนย
Issue Date: 2563
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-59-24-05;
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8509
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ486.32 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.