Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8380
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDanou Pao-
dc.date.accessioned2020-08-03T09:58:12Z-
dc.date.available2020-08-03T09:58:12Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8380-
dc.language.isoenen_US
dc.publisherSchool of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technologyen_US
dc.subjectSurimien_US
dc.subjectAscorbic aciden_US
dc.subjectHydrogen peroxideen_US
dc.titleEffect of ascorbic acid and hydrogen peroxide on gel-forming ability of tropical surimien_US
dc.title.alternativeผลของกรดแอสคอร์บิกและไฮโดรเจนเปอร์ออกไซด์ต่อความสามารถในการเกิดเจลของซูริมิจากปลาเขตร้อนen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameMaster of Science-
dc.degree.levelMaster's Degree-
dc.degree.disciplineFood Technology-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract554.08 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext6.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.