Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8380
Title: Effect of ascorbic acid and hydrogen peroxide on gel-forming ability of tropical surimi
Other Titles: ผลของกรดแอสคอร์บิกและไฮโดรเจนเปอร์ออกไซด์ต่อความสามารถในการเกิดเจลของซูริมิจากปลาเขตร้อน
Authors: Danou Pao
Keywords: Surimi;Ascorbic acid;Hydrogen peroxide
Issue Date: 2019
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8380
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract554.08 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext6.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.