Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8379
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorThewika Keeratiburana-
dc.date.accessioned2020-08-03T09:28:13Z-
dc.date.available2020-08-03T09:28:13Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8379-
dc.language.isoenen_US
dc.publisherSchool of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technologyen_US
dc.subjectRice--Structuralen_US
dc.subjectRice--Enzymesen_US
dc.subjectPorous starchen_US
dc.subjectAmyloglucosidaseen_US
dc.titleImpact of physical and enzymatic modifications of granular rice starch on structural, physicochemical and functional propertiesen_US
dc.title.alternativeผลการดัดแปรทางกายภาพและเอนไซม์ของสตาร์ชข้าวดิบต่อสมบัติทางโครงสร้าง เคมีกายภาพและสมบัติเชิงหน้าที่en_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameDoctor of Philosophy-
dc.degree.levelDoctoral Degree-
dc.degree.disciplineFood Technology-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract1.15 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext5.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.