Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8379
Title: Impact of physical and enzymatic modifications of granular rice starch on structural, physicochemical and functional properties
Other Titles: ผลการดัดแปรทางกายภาพและเอนไซม์ของสตาร์ชข้าวดิบต่อสมบัติทางโครงสร้าง เคมีกายภาพและสมบัติเชิงหน้าที่
Authors: Thewika Keeratiburana
Keywords: Rice--Structural;Rice--Enzymes;Porous starch;Amyloglucosidase
Issue Date: 2019
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8379
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract1.15 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext5.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.