Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8379
Title: | Impact of physical and enzymatic modifications of granular rice starch on structural, physicochemical and functional properties |
Other Titles: | ผลการดัดแปรทางกายภาพและเอนไซม์ของสตาร์ชข้าวดิบต่อสมบัติทางโครงสร้าง เคมีกายภาพและสมบัติเชิงหน้าที่ |
Authors: | Thewika Keeratiburana |
Keywords: | Rice--Structural;Rice--Enzymes;Porous starch;Amyloglucosidase |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8379 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 1.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 5.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.