Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8373
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อาภรณ์ คิมเข้ม | - |
dc.date.accessioned | 2020-08-03T04:35:07Z | - |
dc.date.available | 2020-08-03T04:35:07Z | - |
dc.date.issued | 2561 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8373 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en_US |
dc.subject | ไก่--การเลี้ยง | en_US |
dc.subject | ไก่--การปรับปรับคุณภาพ | en_US |
dc.subject | เอนไซม์ | en_US |
dc.title | ผลของสารฟลาโวนอยด์และเอนไซม์ไฮโพแซนทีนฟอสโฟไรโบซิลทรานสเฟอเรสต่อสมรรถนะการเจริญเติบโต คุณภาพเนื้อ และการสะสมพิวรีนในเนื้อไก่ | en_US |
dc.title.alternative | Effect of flavonoid and hypoxanthine phosphoribosyl transferase enzyme on growth performance meat quality and purine accumulation in chicken meat | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีการผลิตสัตว์ | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 933.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.