Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8368
Title: | การศึกษาปัจจัยที่ส่งผลกระทบต่อการลดขนาดอนุภาคของเม็ดแป้งมันสำปะหลังในกระบวนการอบแห้ง |
Other Titles: | The study of parameters affecting on particle size reduction of tapioca starch in drying process |
Authors: | วรรณลภย์ บุญรอง |
Keywords: | การอบแห้ง--วิจัย;แป้งมันสำปะหลัง--การอบแห้ง--วิจัย |
Issue Date: | 2562 |
Publisher: | สาขาวิชาวิศวกรรมการผลิต สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8368 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 25.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 6.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.