Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8368
Title: การศึกษาปัจจัยที่ส่งผลกระทบต่อการลดขนาดอนุภาคของเม็ดแป้งมันสำปะหลังในกระบวนการอบแห้ง
Other Titles: The study of parameters affecting on particle size reduction of tapioca starch in drying process
Authors: วรรณลภย์ บุญรอง
Keywords: การอบแห้ง--วิจัย;แป้งมันสำปะหลัง--การอบแห้ง--วิจัย
Issue Date: 2562
Publisher: สาขาวิชาวิศวกรรมการผลิต สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8368
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ6.62 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม25.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.